Rujukan Terpilih
AB InBev
Accra, Ghana

Pada tahun 2022, CERTUSS memasok AB InBev dengan 8 x Universal TC 2000 dengan sistem umpan CVE.cts

Taihu Brewing Co.
Kota Taipei, Taiwan

Pada tahun 2017 CERTUSS memasok Taihu Brewing dengan 2 x Universal SC 1300 dengan uap hingga 2.600kg / jam untuk aplikasi pembuatan bir mereka seperti fermentor, pembersihan botol dan pembersihan KEG. Tahu Brewing adalah salah satu pabrik kerajinan terbaik di Taiwan dan mendapat peringkat tertinggi di antara para ahli.

HONG KONG UNIVERSITI SAINS & TEKNOLOGI
HONG KONG

Universiti Sains dan Teknologi Hong Kong (HKUST) adalah universiti penyelidikan awam terkenal di antarabangsa di Clear Water Bay, Hong Kong. Ditubuhkan pada tahun 1991 oleh Kerajaan Hong Kong Britain, ia merupakan institusi ketiga wilayah yang diberi status universiti. Pada tahun 2019 Certuss membekalkan HKUST dengan 2 x Universal TC 1000 dengan ea 1000g / j, sistem gas gas + CVE feed

SHANGHAI NO 6 HOSPITAL, EKSPERIMEN HAIWAN
SHANGHAI CHINA

Pada tahun 2019 CERTUSS membekalkan Shanghai No 6 Hospital dengan 3 x Junior TC 400 dengan ea. 400kg / j wap, sistem suapan + CVE semula jadi untuk pusat pensterilan hospital. Loji stim modular memastikan penyesuaian output stim seketika dan kecekapan tertinggi dalam semua keadaan beban.

B.BRAUN
MALAYSIA

Pada tahun 2017 CERTUSS membekalkan kemudahan B.Braun Penang dengan 1 x E 100 dengan wap 135kg / j, sistem suapan elektrik + CVE dan penumpuk keluli tahan karat untuk memudahkan permintaan wap mereka yang tinggi dalam beberapa minit waktu operasi. B.Braun menggunakan wap untuk mensterilkan alat perubatan.

NINGBO NO. 6 HOSPITAL
NIGBO, CHINA

Ningbo No.6 Hospital adalah hospital yang komprehensif yang dibina mengikut standard Kelas-B Nasional. Lebih daripada 300 doktor dan jururawat bekerja dan lebih dari 300 tempat tidur disediakan untuk pesakit, termasuk 8 tempat tidur untuk operasi pembedahan.

Dandang stim Certuss memberi mereka penjimatan tenaga setelah enam bulan operasi berterusan sekitar 35% berbanding dengan Boiler tiub api lama mereka. Kami membekalkan 2 x Universal TC 600 dengan 600 g / j, gas asli + sistem suapan CVE + Economizer pada tahun 2016. Pada tahun 2019 kami membekalkan mereka dengan dua tambahan Universal TC 600.

FWUSOW INDUSTRY CO. LTD
TAIWAN

FWUSOW Industry Co. Ltd, Taiwan

Pengilang makanan haiwan peliharaan, makanan haiwan, baja, minyak dan bijirin. Pengeksport di Asia, Australia dan New Zealand, Amerika Syarikat dan Kanada, Jerman dan Belanda. Pejabat di Taipei dan enam unit pembuatan di seluruh negara.

Dibekalkan dengan 1 x Universal TC 2000 dengan kapasiti wap 2.000kg / jam gas asli + Economiser

XINHUA HOSPITAL SHANGHAI, CHINA
SHANGHAI, CHINA

Hospital Xinhua adalah sebuah hospital umum di Shanghai. Ia berada di peringkat "Gred 3, Kelas A". Ia adalah Hospital Universiti yang berafiliasi dengan Sekolah Perubatan, Shanghai Jiao Tong University. Ia terkenal dengan pediatriknya dan merupakan rumah bagi Shanghai Institute for Pediatric Research.

Kapasiti: 1.568 katil. Hospital ini dibekalkan dengan 1x Junior TC 400 dengan 400kg / j, sistem suapan gas asli + CVE.

CALIFORNIA LAUNDRY
SINGAPURA

Ditubuhkan sejak tahun 1970, California Laundry hari ini merupakan salah satu syarikat dobi terkemuka di Singapura dengan pengalaman lebih dari 40 tahun dalam perkhidmatan dobi dan cucian kering. Mengkhususkan diri dalam sektor hotel, menyediakan dobi pukal, dobi tetamu dan juga perkhidmatan menyewa linen. Dengan 180 kakitangan di kemudahan berukuran 1.500m², California Laundry mengendalikan muatan 40 tan / hari. Penyelesaiannya adalah dengan menyediakan: 1 x Universal TC 1000 LPG dengan kapasiti pemanasan 1000kg / j + sistem suapan CVE.

GREAT LEAP BREWERY
TIANJIN, CHINA

Great Leap Brewing ditubuhkan di Beijing pada tahun 2010 oleh Carl Setzer dan Liu Fang. Sejak itu, mereka telah membuka jalan untuk pergerakan bir kraf di ibu kota serta menyediakan tempat bagi orang-orang di seluruh China untuk merasakan dan memahami bir kraf. Sepuluh tahun kemudian, mereka kini memiliki lima lokasi di seluruh China, dan kilang pembuatan skala besar di Tianjin.

Kilang Tianjin dibekalkan dengan 3 x Universal TC 2000 dengan sistem suapan gas asli + CVE 2000kg / jam.

SHANGHAI NO 6 HOSPITAL, EKSPERIMEN HAIWAN
SHANGHAI CHINA

Pada tahun 2018 CERTUSS membekalkan Shanghai No 6 Hospital dengan 1 x Junior TC 400 dengan wap 400kg / jam, gas asli + sistem suapan CVE untuk kemudahan Eksperimen Haiwan yang terletak di jarak jauh. Jejak kecil keseluruhan loji wap adalah kelebihan besar untuk semua ruang yang ketat.

JOHNS MANVILLE NONWOVENS (LUOYANG) CO., LTD.
LUOYANG, CHINA

Johns Manville, Syarikat Berkshire Hathaway, adalah pengeluar terkemuka dan pemasar produk berkualiti tinggi dan bangunan khas, seperti gentian, bukan tenunan dan penyelesaian penebat OEM, yang memberikan penebat haba, akustik dan keselamatan kepada banyak aplikasi. Penyelesaiannya adalah 1 x Junior TC 350 dengan kapasitas 24 BHP, serta kilang CERTUSS CVE yang sudah dibungkus untuk pemanasan dan makanan air, termasuk Thermotimat TC Plus, LAN Interface (Internet melalui rangkaian syarikat) dan Indikasi Perluasan Set ( modul pesanan operasi / kegagalan).

JIKA ANDA MEMERLUKAN SENARAI PENUH ATAU TIDAK MENCARI APLIKASI ANDA, JANGAN Ragu-ragu dan HUBUNGI KAMI ...

Berminat dengan Certuss Steam?

Dapatkan salah satu daripada perunding dan jurutera tempatan kami untuk membincangkan projek Steam anda!

Hak Cipta CERTUSS, All rights reserved certuss-asia.com