Kami telah membuat wap - selama lebih dari 60 tahun

CERTUSS adalah syarikat keluarga tradisional Jerman. Dalam lebih dari 60 tahun, CERTUSS telah mendapat kepercayaan syarikat-syarikat kecil dan sederhana yang terkenal di lebih dari 100 industri di seluruh dunia.

Ketika Hans-Joachim Schröder mendirikan syarikatnya pada tahun 1957, dia mempunyai tujuan utama: dia ingin membina penjana wap yang boleh dipercayai, kebisingan rendah dan mudah dijaga untuk operasi berterusan. Dengan menggunakan prinsip dandang tabung untuk penjanaan wap, dia mengembangkan penjana wap CERTUSS.

Dengan objektif ini, syarikat hari ini beroperasi di seluruh dunia, ditubuhkan di lokasi Krefeld di Jerman. Bertumpukan pada produk penjana wap berkelajuan tinggi, penyelidikan dan pengembangan yang konsisten dan kumpulan pakar terlatih membolehkan pengeluaran siri pada tahap yang tertinggi dengan jaminan kualiti mengikut DIN EN ISO 9001: 2015 dan ASME.

Penjana wap CERTUSS adalah mesra alam dan dengan berkesan menukar tenaga dari gas, minyak atau elektrik. Dengan kawalan kuasa modulasi yang inovatif, alat ini sangat sesuai untuk digunakan dalam operasi industri dan komersial. Penjana stim CERTUSS juga memenuhi piawaian ekologi semasa.

Penjana stim CERTUSS terdapat dalam siri JUNIOR TC dan UNIVERSAL TC dengan output wap dari 80 hingga 1,800 kg / j. Bergantung pada ukurannya, penjana ini menggunakan elektrik, minyak, gas atau gabungan minya dan gas. Penjana wap ini juga boleh digunakan sebagai sistem bateri untuk bekalan wap yang ekonomik dan stabil. Keperluan ruang juga dikurangkan dengan ketara kerana reka bentuk tegak bagi semua penjana wap CERTUSS.

Penjana stim CERTUSS telah diuji mengikut European Pressure Equipment PED 97/23 / Cth. Keadah pemasangan yang dipermudahkan di kebanyakan negara juga merupakan satu kelebihan menggunakan penjana stim Certuss.

Sejarah kami adalah asas kejayaan kami masa kini dan menjanakan pertumbuhan yang lebih jauh dan memungkinkan kita untuk terus berinovasi di masa depan.

Mathias K. Brauner, Pengarah Urusan
CERTUSS Dampfautomaten GmbH & Co. KG

Sistem dandang stim dengan 3 penjana wap model UNIVERSAL 1000, sekitar tahun 1970
Karl-Heinz Hingga (GF 1999-2006) | Hans-Joachim Schröder (pengasas & GF 1957 - 1998) Peguam
Mathias K. Brauner, pengarah urusan sejak 2007

Berminat dengan Certuss Steam?

Dapatkan salah satu daripada perunding dan jurutera tempatan kami untuk membincangkan projek Steam anda!

Hak Cipta CERTUSS, All rights reserved certuss-asia.com