Misi kita

Perjalanan CERTUSS di Asia bermula pada tahun 70-an, sejak itu, kita telah berkembang dengan masyarakat dan adat istiadatnya serta memahami cara kerjanya. Sebagai syarikat global, kami terbiasa menggunakan perspektif dan nilai tempatan kerana pada akhirnya menyumbang kepada kepuasan dan kepercayaan pelanggan kami terhadap perniagaan kami dalam jangka panjang. Ini tercermin dalam rangkaian pengedar dan wakil tempatan kami yang mempunyai visi, semangat dan komitmen yang sama untuk memastikan sokongan kami terhadap pelaburan anda tetap menjadi keutamaan kami.

SELAMAT & DIPERCAYAI

Sekejap Dandang sekilas

Konsep CERTUSS menawarkan pelbagai jenis dandang stim dari 8 - 2.000kg / j atau beberapa loji dandang stim sehingga 16.000kg / jam termasuk. komponen dan aksesori yang diperlukan untuk menyelesaikan pemasangan rumah dandang.

Lebih
Design Icon
Penjanaan Wap Cepat
5 Minit dari permulaan yang sejuk
Design Icon
Operasi Keselamatan Tertinggi
Penggunaan udara sebagai penebat
Design Icon
Reka Bentuk Cekap
Penjimatan Ruang & Penyelenggaraan Rendah
Design Icon
Kawalan yang mudah
Boleh dikendalikan melalui skrin sentuh

CERTUSS menggunakan reka bentuk tiub air yang lebih moden dan boleh dipercayai di semua Penjana stim. Penjana kami dibangunkan dan dibuat di Jerman untuk memenuhi standard tertinggi, dan dijual di seluruh dunia. CERTUSS telah memperoleh pelbagai sijil untuk pasaran antarabangsa, yang terbaru adalah Sijil ASME mewujudkan peluang di lebih dari 100 negara tambahan.

HONG KONG UNIVERSITI SAINS & TEKNOLOGI

Universiti Sains dan Teknologi Hong Kong (HKUST) adalah universiti penyelidikan awam antarabangsa yang terkenal di Clear Water Bay, Hong Kong. Ditubuhkan pada tahun 1991 oleh Kerajaan Hong Kong Britain, ia merupakan institusi ketiga wilayah yang diberi status universiti. Pada tahun 2019 Certuss membekalkan HKUST dengan 2 x Universal TC 1000 dengan ea 1000g / j, sistem gas gas + CVE feed

Berminat dengan Certuss Steam?

Dapatkan salah satu daripada perunding dan jurutera tempatan kami untuk membincangkan projek Steam anda!

Hak Cipta CERTUSS, All rights reserved certuss-asia.com